• Wheels & Tracks Set Vallejo -71213


    • Merk:Vallejo
    • Productcode: 71.213
    • Beschikbaar: Op voorraad

    • €16,99




    Vallejo Model Air - Wheels & Tracks Set: Optimaal voor Airbrush, Verrijk Jouw Model met Precisie! ????????

    Ontdek de perfecte harmonie van precisie en kleur met de Vallejo Model Air - Wheels & Tracks Set, specifiek samengesteld voor de modelbouwprofessional. Deze set, inclusief VAL-71075 Ivory, VAL-71080 Rust, VAL-71315 Tyre Black, VAL-71042 Dark Brown RLM61, VAL-71057 Black, en VAL-71072 Gun Metal, biedt een scala aan tinten om jouw model tot leven te brengen.

    Waarom de Vallejo Model Air - Wheels & Tracks Set?

    ???? Gedurfde Kleuren: Elke kleur in deze set is zorgvuldig samengesteld om een rijke, levendige uitstraling aan je model te geven.

    Fijne Textuur: De Model Air-formule van Vallejo staat bekend om zijn soepele consistentie, waardoor het ideaal is voor airbrushen en het bereiken van fijne details.

    ???? Watergedragen Formule: Milieuvriendelijk en gemakkelijk te reinigen met water, terwijl het toch duurzaam blijft.

    ???? Geschikt voor Wheels & Tracks: Speciaal ontworpen kleuren, zoals Tyre Black en Gun Metal, om de realistische details van wielen en rupsbanden tot leven te brengen.

    Airbrush met Gemak:

    ???? Professionele Resultaten: Gebruik deze set met vertrouwen, wetende dat de verf zich naadloos aanpast aan de finesse van airbrush-toepassingen.

    ????️ Details zonder Compromis: Airbrushen stelt je in staat om zelfs de kleinste details van jouw model met precisie te benadrukken.

    Voeg deze Vallejo Model Air - Wheels & Tracks Set vandaag nog toe aan jouw collectie en zie jouw model tot leven komen met adembenemende details.

    Verspaget Modelbouw - Waar Elk Detail Telt! ????

    Tags: Wheels & Tracks Set Vallejo -71213, 71.213, Vallejo Model Air