• Over ons

  Verspaget Modelbouw is al meer dan 30 jaar een vertrouwd begrip in de wereld van modelbouw. We hebben de stap gezet naar uitsluitend online verkoop, wat ons de mogelijkheid geeft om u met de nieuwste ontwikkelingen en aanbiedingen op de hoogte te houden via onze nieuwsbrief. Als u op de hoogte wilt blijven, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief op onze website.

  Ondanks onze online aanwezigheid streven we ernaar om u dezelfde vertrouwde service te bieden als voorheen. Dit vertaalt zich in deskundig advies, zorgvuldig geselecteerde modelbouwproducten van erkende merken en een uitgebreid assortiment.

  Bij Verspaget Modelbouw vindt u alles op het gebied van modelbouw, en we hebben een ruim assortiment RC-vliegtuigen, RC-auto's, RC-helikopters en RC-boten direct uit eigen voorraad leverbaar. Ook bieden we een uitgebreide selectie plastic bouwdozen, houten modelbouwschepen, slotracebanen en airbrushbenodigdheden.

  Daarnaast hebben we een omvangrijk assortiment onderdelen op voorraad, zodat we u de best mogelijke service kunnen bieden. Klantenservice staat al meer dan 30 jaar hoog in ons vaandel, en we zijn er om u met advies en ondersteuning bij te staan.

  Neem een kijkje op onze website om te ontdekken wat er mogelijk is op het gebied van modelbouw. Als u een bestelling plaatst, kunt u veilig betalen via IDEAL of overschrijving. We bieden ook de mogelijkheid tot beperkt afhalen, maar dit is uitsluitend mogelijk op afspraak.

  Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.verspaget.nl, of neem contact met ons op via e-mail: info@verspaget.nl of telefoon: 040-2511076 (06-81738610).

  Bij Verspaget Modelbouw staan we voor u klaar om uw modelbouwervaring te verrijken en u te voorzien van hoogwaardige producten en service.