• Geschenkset 25. jaar – ISS Platinum Edition-05651


  • Merk:Revell
  • Productcode: 05651
  • Beschikbaar: Tijdelijk niet op voorraad

  • €129,00
  Handig om mee te bestellen

  Afbeelding Product Model Prijs Aantal Action
  Schuur Stick 10 Pieces -PAB1500

  Schuur Stick 10 Pieces -PAB1500

  PAB1500

  €8,99

  Toevoegen
  Side Cutter -170688

  Side Cutter -170688

  170688

  €11,99

  Toevoegen
  Contacta Professional 25 Gram -39604

  Contacta Professional 25 Gram -39604

  39604

  €5,49

  Toevoegen

  Revell Geschenkset 25. jaar – ISS Platinum Edition-05651

  Ontdek de wonderen van de ruimtevaart: Gedetailleerde ISS Modelbouwset in schaal 1:144!

  Deze buitengewone modelbouwset valt op door de indrukwekkende schaal van 1:144, waarmee een nauwkeurige weergave van het echte ISS mogelijk is. Met 183 kunstig vervaardigde onderdelen biedt deze set zowel een uitdagende als bevredigende bouwervaring. Aanbevolen voor leeftijdsgroepen vanaf 13 jaar, spreekt het enthousiastelingen van ruimtevaart, hobbyisten en modelbouwfans aan die op zoek zijn naar een boeiend en leerzaam project.

  Inbegrepen:

  In het pakket vind je een scala aan onderdelen die een authentiek en adembenemend eindresultaat garanderen. De set bevat aluminium vierkante en ronde staven om de structuur te versterken en stabiliteit en duurzaamheid te waarborgen. Tijdens het assembleren van het ISS word je ondersteund door een displaystandaard met een prachtig gedetailleerde halve aardbol. Ervaar de voldoening van het bouwen van een indrukwekkende traliewerkconstructie, compleet met beweegbare grote zonnepanelen en gedetailleerde module-replica's. Bovendien verrijken drie astronautenfiguren, twee Sojoez-transportruimteschepen en drie robotarmen de esthetiek en verhogen ze het totale effect van het model. Ontketen je creativiteit met de uitgebreide decals die een breed scala aan emblemen bieden.

  De ISS Modelbouwset is ontworpen voor modelbouwenthousiastelingen van alle vaardigheidsniveaus. Beginners zullen genieten van het leren van nieuwe bouwtechnieken, terwijl ervaren modelbouwers hun expertise kunnen demonstreren. Het voltooide model dient diverse doeleinden en is daarom uitstekend geschikt voor tentoonstellingen thuis, in de klas of op beurzen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen het gebruiken als middelpunt voor fantasierijk spelen en het verkennen van de ruimte, waardoor het een fantastisch cadeau is voor ruimtevaartliefhebbers of aspirant-astronauten.

  Deze modelbouwset onderscheidt zich door buitengewone kenmerken en aandacht voor detail. De aluminium staven versterken de structuur en geven het model stabiliteit en kwaliteit. De nauwkeurig vormgegeven zonnepanelen, realistische module-replica's en beweegbare robotarmen geven het eindresultaat een ongeëvenaarde authenticiteit. De gedetailleerd beschilderde astronautenfiguren brengen het ISS tot leven en stellen je in staat iconische ruimtemissies en scenario's na te bootsen. Bovendien kunnen exclusieve edities of officiële licenties verzamelaars en liefhebbers van ruimtevaartgeschiedenis aanspreken.

  Achtergrondinformatie:

  Het Internationaal Ruimtestation is een meesterwerk van menselijke techniek en internationale samenwerking. Het dient als leefruimte en laboratorium in een baan om de aarde. Terwijl je deze bevredigende reis van modelbouw maakt, krijg je inzicht in de fascinerende geschiedenis van ruimtevaart en de ongelooflijke wetenschappelijke prestaties die het ISS vertegenwoordigt. Onze ISS Modelbouwset biedt je een unieke kans om het wonder van de ruimtevaart te ontdekken en een dieper begrip te krijgen van ruimtemissies en de pioniersgeest van ruimtevaartorganisaties over de hele wereld.

  Verover de essentie van de ruimtevaart en breng het Internationaal Ruimtestation tot leven met onze nauwgezet ontworpen modelbouwset. Sluit je aan bij de gemeenschap van ruimtevaartliefhebbers en geschiedenisfans die al genieten van het plezier van het bouwen van dit indrukwekkende meesterwerk. Kijk ernaar uit om je model trots te presenteren op de displaystandaard en daarmee menselijke techniek en de grenzeloze mogelijkheden van de ruimtevaart te symboliseren. Ontketen de astronaut in jezelf en begin vandaag nog met de bouw van je ISS-model!

  Tags: Geschenkset 25. jaar – ISS Platinum Edition-05651, 05651, Ruimtevaart