• VW Corrado & Verf & lijm & penseeltje -05666


    • Merk:Revell
    • Productcode: 05666
    • Beschikbaar: Op voorraad

    • €49,99





    De Revell VW Corrado modelbouwset (modelnummer 05666) is een schaalmodel in schaal 1/24 van de Volkswagen Corrado. Deze kit wordt geleverd met verf, lijm en een penseeltje, waardoor het een handige startset is voor beginners of voor modelbouwers die alles in één pakket willen hebben.

    De schaal van 1/24 biedt een gedetailleerde weergave van de Volkswagen Corrado, inclusief de carrosserie, het interieur en andere componenten van het voertuig. De kit bevat ook de benodigde verfkleuren en lijm om het model te bouwen en te schilderen. Het meegeleverde penseeltje is handig om de verf nauwkeurig aan te brengen.

    De Volkswagen Corrado is een sportieve compacte auto die in de jaren 80 en 90 werd geproduceerd. Het is een geliefd model onder autoliefhebbers, en deze modelbouwset stelt je in staat om je eigen gedetailleerde replica te creëren.

    Dit is een geweldig project voor beginners in de modelbouw of voor diegenen die op zoek zijn naar een alles-in-één kit om mee te beginnen. Het zal zeker resulteren in een prachtig schaalmodel van de Volkswagen Corrado. Veel plezier met het bouwen en schilderen van dit model!

    Tags: VW Corrado & Verf & lijm & penseeltje -05666, 05666, Auto's 1/24