• Messerschmitt Bf109G-6 Easy Click -03653


    • Merk:Revell
    • Productcode: 03653
    • Beschikbaar: Op voorraad

    • €34,99





    De Revell Messerschmitt Bf 109G-6 Easy Click (modelnummer 03653) is een modelbouwkit in schaal 1/32 van de beroemde Duitse Messerschmitt Bf 109G-6 jachtvliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog. Wat deze kit bijzonder maakt, is het "Easy Click" -systeem, wat betekent dat het geen lijm vereist om de onderdelen samen te voegen. De onderdelen klikken gewoon in elkaar, wat het bouwproces eenvoudiger maakt, vooral voor beginners.

    De schaal van 1/32 biedt voldoende detail om de Messerschmitt Bf 109G-6 nauwkeurig weer te geven, inclusief de carrosserie, cockpit, motor en andere componenten van het vliegtuig. Dit modelbouwproject stelt je in staat om een replica te creëren van een van de meest iconische jachtvliegtuigen uit de geschiedenis.

    Hoewel het "Easy Click" -systeem de montage vereenvoudigt, moet je nog steeds voorzichtig en geduldig te werk gaan om ervoor te zorgen dat alle onderdelen goed in elkaar passen. De kit wordt geleverd met gedetailleerde instructies om je te begeleiden bij het bouwproces.

    De Messerschmitt Bf 109 was een van de belangrijkste Duitse jachtvliegtuigen tijdens de Tweede Wereldoorlog en is een interessant model om te bouwen voor zowel geschiedenisliefhebbers als modelbouwers. Veel plezier met het bouwen van dit model en het vastleggen van de geschiedenis van de luchtvaart!

    Tags: Messerschmitt Bf109G-6 Easy Click -03653, 03653, Vliegtuigen 1/32