• 1953 Corvette Roadster -07718


    • Merk:Revell
    • Productcode: 07718
    • Beschikbaar: Op voorraad

    • €34,99




    Revell 1953 Corvette Roadster - 07718

    • Schaal 1/24

    Keer terug naar de Roots: 1953 Corvette Roadster - Zeer gedetailleerde modelbouwset op schaal 1:24!

    Voldoe aan je passie voor klassieke auto's met onze nauwkeurige modelbouwset van de 1953 Corvette Roadster op schaal 1:24! Deze hoogwaardige plastic bouwset bevat 91 onderdelen om een adembenemende replica van de allereerste Corvette, 70 jaar geleden geproduceerd, te creëren. Met een lengte van 177 mm en aanbevolen vanaf 12 jaar, is deze bouwset perfect voor alle leeftijden die hun vaardigheden in modelbouw willen verbeteren.

    Inbegrepen: Onze uitgebreide bouwset bevat alle benodigde onderdelen en accessoires om de 1953 Corvette Roadster getrouw na te bouwen. Ontdek de fascinatie voor detail met een aparte, beweegbare motorkap en een meerdelige zescilindermotor. De inbegrepen chromen onderdelen zoals velgen, voorruit, bumpers en grille geven het model de authentieke glans van vervlogen tijden. Bovendien bevat de bouwset geïllustreerde, meertalige montage-instructies en transfers om het model te personaliseren.

    Onze modelbouwset is gericht op autoliefhebbers en modelbouwliefhebbers. De gedetailleerde stappen in de montage-instructies maken het geschikt voor beginners, terwijl ervaren modelbouwers de uitdaging en nauwkeurigheid zullen waarderen. Dit model is perfect voor tentoonstellingen, verzamelingen of zelfs als indrukwekkend decoratiestuk. Voor spelers die plezier beleven aan het bouwen, biedt het ook urenlang plezier.

    Onze modelbouwset onderscheidt zich door zijn buitengewone aandacht voor detail. Met innovatieve bouwtechnieken en geverfde onderdelen krijg je een realistisch eindproduct. De hoogwaardige kwaliteit en het hoge niveau van authenticiteit maken deze bouwset tot een gewild verzamelobject. Bovendien zijn er speciale edities of officiële licenties beschikbaar om je collectie uit te breiden.

    Achtergrondinformatie: Duik in het fascinerende verhaal van het originele model - de 1953 Corvette Roadster, geproduceerd 70 jaar geleden en de legendarische Corvette-reeks in gang zette. Leer over de innovatieve constructie en het unieke ontwerp dat van deze icoon een tijdloze klassieker heeft gemaakt. Met onze modelbouwset kun je nu zelf een stukje autogeschiedenis creëren en bewonderen.

    Tags: 1953 Corvette Roadster -07718, 07718, Auto's 1/24