• Geschenkset Leopard 1 A1A1-A1A4 -05656


    • Merk:Revell
    • Productcode: 05656
    • Beschikbaar: Op voorraad

    • €49,99




    Revell Geschenkset Leopard 1 A1A1-A1A4 - 05656

    Schaal: 1/35

    Geschenkset Leopard 1 A1A1-A1A4 in schaal 1:35

    Met het Geschenkset Leopard 1 A1A1-A1A4 in schaal 1:35 krijg je een gedetailleerde en hoogwaardige modelbouwset waarmee je een stuk militaire geschiedenis tot leven kunt brengen. Met 233 nauwkeurig vervaardigde onderdelen, die een lengte van 273 mm bereiken, is dit model een must-have voor elke fan van militaire modellen en een aanwinst voor elke verzameling.

    Deze bouwset is ontworpen voor ervaren modelbouwers van niveau 5, die uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van modelbouw hebben. De Leopard 1 A1A1-A1A4 is een gedetailleerde replica van de eerste tank die na de Tweede Wereldoorlog in Duitsland werd ontwikkeld en biedt een uitdagende en lonende bouwuitdaging.

    Inbegrepen:

    233 nauwkeurig vervaardigde onderdelen

    Gedetailleerde montage-instructies

    Hoogwaardige decals voor een authentieke weergave

    Inclusief basiskleuren (Aqua Color)

    Lijm (Revell Contacta Professional Mini)

    Penseel

    Deze bouwset is niveau 5, wat betekent dat het is ontworpen voor ervaren modelbouwers met uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van lijmen en schilderen. Het is een uitstekende manier om je vaardigheden uit te dagen en uit te breiden terwijl je een authentiek en gedetailleerd model van deze historische tank creëert.

    Bijzondere kenmerken:

    De Leopard 1 A1A1-A1A4 onderscheidt zich door zijn gedetailleerde replica en de hoge kwaliteit van de onderdelen. Elk onderdeel is nauwkeurig vervaardigd om een realistische en authentieke kopie van het origineel te garanderen. Dit model is niet alleen een bouwset, maar ook een stuk geschiedenis dat je in handen kunt houden.

    Achtergrondinformatie:

    De Leopard 1 was de eerste tank die in Duitsland werd ontwikkeld na de Tweede Wereldoorlog. De modellen van Batch 1 tot 4 werden tussen 1975 en 1977 opgewaardeerd met extra torenpantsering gemonteerd op rubberen elementen en kregen de benaming Leopard A1A1. Met deze modelbouwset kun je dit iconische militaire voertuig in al zijn details nabouwen en meer te weten komen over zijn geschiedenis en techniek.

    Als je een ervaren modelbouwer bent en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, is het Geschenkset Leopard 1 A1A1-A1A4 in schaal 1:35 precies wat je nodig hebt. Met zijn nauwkeurigheid en historische juistheid is het niet alleen een project, maar ook een leerproces dat je dieper laat kennismaken met de wereld van militaire geschiedenis. Deze bouwset is ook een perfect cadeau voor liefhebbers van militaire modelbouwkunst. Duik in de fascinerende wereld van modelbouw en breng een stuk geschiedenis tot leven!

    Tags: Geschenkset Leopard 1 A1A1-A1A4 -05656, 05656, Military 1/35