• Eurofighter Rapid Pacific "Exclusive Edition" -05649


    • Merk:Revell
    • Productcode: 05649
    • Beschikbaar: Op voorraad

    • €99,99




    Meesterlijke Reproductie: Beleef de Eurofighter Typhoon Modelbouwset in Perfectie!

    Duik in de fascinerende wereld van de luchtvaart met onze voortreffelijke Eurofighter Typhoon Modelbouwset. Deze nauwkeurige bouwset op schaal 1:72 laat het hart van elke modelbouwliefhebber sneller kloppen. Met een precieze hoeveelheid van 130 onderdelen en realistische afmetingen van 22,2 cm lengte en 15,5 cm spanwijdte brengt deze bouwset de krachtige Eurofighter Typhoon in volle glorie tot leven. Geschikt voor leeftijden vanaf 14 jaar.

    Inbegrepen: Gedetailleerde modelbouwset van de Eurofighter Typhoon op schaal 1:72 130 nauwkeurig gevormde kunststof onderdelen voor een authentieke reproductie Extra PE-onderdelen voor fijnste details en realisme Exclusieve beeldband met boeiende inzichten in de geschiedenis en technologie van de Eurofighter Typhoon Verzamelkaart en indrukwekkend poster voor uw collectie of tentoonstelling Uitgebreide decal-set voor de opvallende Pacific-lak Eenvoudige, begrijpelijke montagehandleiding voor modelbouwliefhebbers van alle ervaringsniveaus Of u nu een beginner, gevorderde of expert bent - deze bouwset is geschikt voor iedereen die de passie voor nauwkeurige modelvorming deelt. Het is perfect voor tentoonstellingen, waar het de aandacht van bezoekers zal trekken, of voor spannende spelscenario's. Verzamelaars zullen de exclusieve vormgeving waarderen en genieten van de hoogwaardige afwerking.

    Onze modelbouwset van de Eurofighter Typhoon blinkt uit door innovatieve bouwtechnieken die een authentieke reproductie met verbazingwekkende precisie mogelijk maken. De bijgevoegde PE-onderdelen stellen u in staat zelfs de fijnste details nauwkeurig weer te geven. De Pacific-lak is een eyecatcher voor kenners en verzamelaars. En vergeet niet de bijgevoegde beeldband, die u een uitgebreid inzicht geeft in de geschiedenis en technologie van de Eurofighter Typhoon.

    Achtergrondinformatie: De Eurofighter Typhoon, een ware icoon in de moderne luchtvaart, belichaamt kracht, precisie en technologie op het hoogste niveau. Oorspronkelijk ontwikkeld als veelzijdige gevechtsvliegtuig voor luchtoverheersing en luchtgevechten, is het in de loop der jaren uitgegroeid tot een symbool van technisch vernuft en militaire excellentie. Ervaar de fascinatie van dit vliegtuig door de meesterlijke reproductie van onze modelbouwset en laat u inspireren door zijn geschiedenis.

    Tags: Eurofighter Rapid Pacific Exclusive Edition -05649, 05649, Vliegtuigen 1/72