• German Battleship "Tirpitz" -05096


    • Merk:Revell
    • Productcode: 05096
    • Beschikbaar: Op voorraad

    • €99,99




    Revell Duits Slagschip "Tirpitz" - 05096

    • Schaal 1/350

    Breng geschiedenis tot leven - De Duitse slagschip modelbouwset "Tirpitz" Deze unieke modelbouwset biedt je de kans om het indrukwekkende Duitse slagschip "Tirpitz" nauwkeurig na te bouwen en een belangrijk stuk maritieme geschiedenis in handen te hebben. Met een indrukwekkende lengte van 717 mm en 585 onderdelen is deze bouwset een uitdagend en verrijkend project voor modelbouwliefhebbers van alle leeftijden.

    Inbegrepen: Onze uitgebreide bouwset bevat alles wat je nodig hebt om dit meesterwerk te creëren. Van een gedetailleerde romp tot afzonderlijk beweegbare geschutstorens, 16 reddingsboten en twee Arado 196 watervliegtuigen met glazen koepels - je krijgt een overvloed aan realistische elementen die het model tot leven brengen. De bijgevoegde geïllustreerde, meertalige bouwinstructies maken de montage plezierig, terwijl de inbegrepen stickers de mogelijkheid bieden om te kiezen tussen twee historische inzetperiodes: Operatie "Sicilië" 1943 en Operatie "Rösselsprung" 1942. Deze modelbouwset is geschikt voor zowel beginners als ervaren modelbouwers. De duidelijke bouwinstructies en hoogwaardige onderdelen maken de montage toegankelijk voor beginners, terwijl de overvloed aan details ook ervaren knutselaars zal bekoren. Of het nu als indrukwekkend tentoonstellingsstuk in de woonkamer is, als creatief verzamelproject of als spannend speelgoed voor jong en oud - de "Tirpitz" is geschikt voor verschillende toepassingen.

    Wat deze modelbouwset echt uniek maakt, zijn de talloze bijzondere kenmerken. Het gedetailleerde ontwerp van de romp en de aandrijfeenheden geeft het model een ongeëvenaarde authenticiteit. De afzonderlijk beweegbare 38 cm geschutstorens en de talrijke luchtafweergeschutkanonnen zullen het hart van elke precisiebouwer sneller doen kloppen. Bovendien zorgen de optioneel geopende of gesloten vliegtuighangardeuren voor een extra dosis realisme.

    Achtergrondinformatie: De "Tirpitz" was een van de machtigste slagschepen van haar tijd en speelde een cruciale rol in de Tweede Wereldoorlog. Haar inzetperiodes tijdens de operaties "Sicilië" 1943 en "Rösselsprung" 1942 waren van strategisch belang en geven het model extra historische diepte. Tijdens het bouwen van het model leer je niet alleen veel over modelbouw zelf, maar ook over het indrukwekkende verhaal van dit imposante oorlogsschip.

    Tags: German Battleship Tirpitz -05096, 05096, Schepen Kunststof