• 50th Anniversary Alpha Jet -03810


    • Merk:Revell
    • Productcode: 03810
    • Beschikbaar: Op voorraad

    • €29,99




    Vier 50 Jaar Luchtvaartgeschiedenis met de Jubileum Modelbouwset van de Alpha Jet – Drie Sets in één voor driedubbel Plezier!

    Met onze 50th Anniversary Alpha Jet Modelbouwset kunt u een halve eeuw luchtvaartgeschiedenis thuis herbeleven. Elk van de drie bouwsets in deze cadeauset bevat 126 onderdelen op schaal 1:144 om een gedetailleerd model van de Alpha Jet te bouwen. Met een lengte van 85 mm en een spanwijdte van 65 mm is elk model een perfecte miniatuurversie van het origineel. Deze set is ideaal voor modelbouwers vanaf 10 jaar en biedt urenlang creatief plezier.

    Inbegrepen: Deze set bevat drie volledige Alpha Jet Modelbouwsets, inclusief gedetailleerde oppervlakken en verzonken naden. U heeft de keuze om het landingsgestel ingetrokken of uitgeklapt weer te geven, en elk model wordt geleverd met twee vleugeltanks. Met deze set heeft u alles wat u nodig heeft voor een directe start met de modelbouw.

    Deze bouwset is perfect voor zowel jonge als volwassen modelbouwenthousiastelingen, van beginners tot gevorderden. Of het nu als tentoonstellingsstuk, verzamelobject of voor speelse vliegmanoeuvres is – de Alpha Jet Modelbouwset brengt plezier en leerzame uren.

    Het bijzondere hoogtepunt van deze modelbouwset zijn de drie bijgevoegde bouwsets die elk een eigen Alpha Jet model opleveren. Met gedetailleerde oppervlakken en de mogelijkheid om het landingsgestel ingetrokken of uitgeklapt weer te geven, laat deze bouwset niets te wensen over.

    Achtergrondinformatie: De Alpha Jet is een wendbaar en zeer manoeuvreerbaar vliegtuig dat zowel wordt gebruikt als trainingsvliegtuig als in de rol van jachtbommenwerper. Met deze modelbouwset viert u het 50-jarig jubileum van dit indrukwekkende vliegtuig en kunt u een stuk luchtvaartgeschiedenis van dichtbij ervaren. Of u nu al een fan bent van de Alpha Jet of er een wilt worden – met deze modelbouwset kunt u zich wijden aan de boeiende hobby van modelbouw en tegelijkertijd een stuk geschiedenis nabouwen.

    Tags: 50th Anniversary Alpha Jet -03810, 03810, Vliegtuigen 1/144 & 200 & 350 & 700