• Antonov AN-124 Ruslan -03807


    • Merk:Revell
    • Productcode: 03807
    • Beschikbaar: Op voorraad

    • €49,99




    Wek de fascinatie voor vliegen tot leven - Antonov AN-124 Ruslan Modelbouwset op schaal 1:144

    Stap in de opwindende wereld van vliegtuigmodelbouw met onze hoogwaardige Antonov AN-124 Ruslan Modelbouwset op schaal 1:144! Ervaar de fascinatie van de luchtvaart terwijl je dit nauwkeurig gereproduceerde kunststof model in elkaar zet. Met 178 liefdevol gedetailleerde onderdelen en een lengte van 478 mm zal dit model niet alleen vliegtuigliefhebbers aanspreken, maar ook modelbouwenthousiasten van alle ervaringsniveaus.

    Inbegrepen: Onze modelbouwset bevat alles wat u nodig heeft voor de montage om de boeiende Antonov AN-124 Ruslan getrouw na te bootsen. Naast gedetailleerde laadruimtewanden, plafondpanelen en het cockpit, bieden wij u 2 plafondkranen, ladders, een apart neussegment, en een veelzijdige neusklep in verschillende posities. De achterlaadgebieden met afzonderlijke kleppen en de achterklepsegmenten in verschillende posities geven uw model extra authenticiteit. Kies ervoor om het landingsgestel in de normale positie of neergelaten te bouwen en verfijn uw nabootsing met 24 nauwkeurig gereproduceerde landingsgestelwielen.

    Onze Antonov AN-124 Ruslan Modelbouwset is geschikt voor modelbouwenthousiasten vanaf 13 jaar en spreekt zowel beginners als gevorderde en ervaren modelbouwers aan. Of u dit indrukwekkende model nu wilt tentoonstellen in uw collectie, als een opvallend pronkstuk in uw vitrine of voor spannende vluchtsimulaties wilt gebruiken - onze zeer gedetailleerde nabootsing biedt talloze mogelijkheden en maakt de montage tot een boeiende en lonende ervaring.

    Onze bouwset valt op door zijn gedetailleerde oppervlak met verzonken naden, waardoor uw model een bijzonder realistische uitstraling krijgt. De nauwkeurig gereproduceerde cockpitdetails en motoren geven uw model extra authenticiteit. De aparte positielichten op de vleugels, antennes en staartkegels zorgen voor de finishing touch en maken uw model tot een waar pronkstuk.

    Achtergrondinformatie: De Antonov AN-124 Ruslan is een legendarisch vliegtuig dat een speciale plek inneemt in de geschiedenis van de luchtvaart. Dit Sovjet-transportvliegtuig werd ontwikkeld om grote lasten en zware vrachten te vervoeren en heeft wereldwijd erkenning gekregen. Onze modelbouwset stelt u in staat om het indrukwekkende verhaal van dit vliegtuig van dichtbij te ervaren en een kijkje te nemen in de fascinerende wereld van de luchtvaart.

    Begin uw modelbouwproject met onze Antonov AN-124 Ruslan Modelbouwset en ervaar de vreugde van het bouwen en presenteren van een indrukwekkend vliegtuigmodel. Met zijn hoge mate van detail, talloze bouwopties en realistisch ontwerp is deze bouwset een absoluut must-have voor elke modelbouwliefhebber. Laat uw dromen opstijgen en haal de Antonov AN-124 Ruslan in uw huis!

    Tags: Antonov AN-124 Ruslan -03807, 03807, Vliegtuigen 1/144 & 200 & 350 & 700