• S2F-U Tracker met nederlandse decals -02440


    • Merk:Hasegawa
    • Productcode: 02440NL
    • Beschikbaar: Op voorraad

    • €69,99




    Betreed de Lucht met Hasegawa S2F-U Tracker met Nederlandse Decals - 02440 in Schaal 1/72

    Bij Verspaget Modelbouw zijn we enthousiast om de Hasegawa S2F-U Tracker met Nederlandse Decals - 02440 in schaal 1/72 te introduceren. Dit modelbouwpakket biedt modelbouwers de kans om een klassiek vliegtuig te bouwen en te personaliseren met Nederlandse insignes.

    Belangrijkste Kenmerken van dit Historische Vliegtuigmodel:

    1. Schaal 1/72: Deze schaal is perfect om het karakteristieke ontwerp van de Tracker weer te geven, met voldoende details om het model realistisch te maken zonder te groot te zijn.

    2. Nederlandse Decals: Dit model wordt geleverd met speciale Nederlandse decals, zodat je het vliegtuig kunt voorzien van Nederlandse luchtvaartinformatie en insignes voor een uniek en persoonlijk tintje.

    3. Historische Nauwkeurigheid: Hasegawa heeft met grote precisie de Tracker gereproduceerd, met oog voor historische nauwkeurigheid in termen van vorm, kleurenschema en details.

    4. Gedetailleerd Interieur: Het model bevat ook een gedetailleerd interieur, zodat je de cockpit en cabine tot leven kunt brengen met behulp van schildertechnieken.

    5. Bouwplezier: Of je nu een ervaren modelbouwer bent of nieuw in de hobby, dit model biedt plezier en uitdaging in elke stap van de bouw.

    Voel de opwinding van de luchtvaartgeschiedenis en voeg een stukje Nederlandse luchtmachthistorie toe aan je collectie met Hasegawa S2F-U Tracker met Nederlandse Decals - 02440. Of je nu een liefhebber bent van vliegtuigen of geïnteresseerd bent in de Nederlandse luchtvaartgeschiedenis, dit model zal je zeker bekoren.

    Bestel vandaag nog bij Verspaget Modelbouw en ontdek meer boeiende modelbouwproducten op onze website www.verspaget.nl voor je volgende project.

    Tags: S2F-U Tracker met nederlandse decals -02440, 02440NL, Vliegtuigen 1/72