• F/A-18F Super Hornet -03847


    • Merk:Revell
    • Productcode: 03847
    • Beschikbaar: Op voorraad

    • €92,99




    De Boeing F/A-18E/F Super Hornet schaal 1/32: Meesterwerk van Aanvalsjacht op Vliegdekschepen

    De F/A-18E/F Super Hornet, een krachtige aanvalsjager, beheerst de horizon vanaf vliegdekschepen met indrukwekkende prestaties en veelzijdigheid. Als opvolger van de legendarische F-14 heeft de Super Hornet zijn positie ingenomen als het belangrijkste gevechtsvliegtuig op Amerikaanse vliegdekschepen. Het 'F'-model, vergelijkbaar met zijn voorganger, herbergt een tweezits cockpit, waarbij een toegewijde wapensysteemofficier achter de piloot zit. Deze officier draagt de verantwoordelijkheid voor het tactisch gebruik van boordelektronica, wapens en navigatiesystemen.

    Kenmerken van de Boeing F/A-18E/F Super Hornet 1/32:

    1. Cockpit met Instrumentenpanelen: Een gedetailleerde weergave van de cockpit met alle benodigde instrumenten voor een authentieke vliegervaring.

    2. Gedetailleerde Schietstoel: Reproductie van de schietstoel met nauwkeurige details voor een realistische uitstraling.

    3. Beweegbare Stabilisatoren Achter: Dynamische stabilisatoren achteraan die kunnen worden aangepast voor verschillende vliegmanoeuvres.

    4. Gedetailleerd Onderstel: Een zorgvuldig uitgewerkt landingsgestel dat de kracht en stabiliteit van dit gevechtsvliegtuig weerspiegelt.

    5. Uitgebreid Assortiment Wapens en Externe Ladingen: Voorzien van een scala aan wapens en externe ladingen, waardoor je de Super Hornet kunt aanpassen aan verschillende missies.

    Leveringsomvang:

    • Kunststof modelbouwpakket (niet gemonteerd)
    • Geïllustreerde, meertalige montage-instructies
    • Stickerset

    Duik in de wereld van de moderne luchtvaart met de Boeing F/A-18E/F Super Hornet en breng dit meesterwerk tot leven. Ontvang het modelbouwpakket en laat je inspireren door de gedetailleerde montage-instructies. Verrijk je collectie met dit opmerkelijke vliegtuig dat symbool staat voor kracht en precisie op de zee.

    Tags: F/A-18F Super Hornet -03847, 03847, Vliegtuigen 1/32