• PLASTIC BARRELS & CANS -49010


    • Merk:Miniart
    • Productcode: 49010
    • Beschikbaar: Op voorraad

    • €15,99




    Handig om mee te bestellen

    MiniArt 1/48 Plastic Barrels & Cans - 49010 Modelbouwset

    MiniArt presenteert met trots de Plastic Barrels & Cans set (modelnummer 49010) in schaal 1/48. Deze modelbouwset biedt modelbouwers de mogelijkheid om realistische plastic vaten en blikken te creëren, wat een waardevolle toevoeging is aan diorama's, modelscènes en projecten op schaal 1/48.

    Belangrijkste kenmerken van de set:

    1. Schaal 1/48: Deze set is op schaal 1/48, wat betekent dat de plastic vaten en blikken perfect passen bij 1/48 schaal modelscènes en diorama's. Dit zorgt voor een hoog niveau van detail en realisme.

    2. Variatie in Accessoires: De set bevat een verscheidenheid aan plastic vaten en blikken in verschillende maten en vormen, waardoor je realistische opslag- en transportscènes kunt creëren.

    3. Realistische Details: De plastic vaten en blikken zijn gedetailleerd weergegeven met realistische texturen en oppervlakken om een authentieke uitstraling te bereiken.

    4. MiniArt Kwaliteit: MiniArt staat bekend om de kwaliteit van zijn modelbouwsets, en deze set is zorgvuldig vervaardigd om aan de verwachtingen van ervaren modelbouwers te voldoen.

    Of je nu een gedetailleerd diorama wilt creëren met opslagplaatsen, een realistische modelscène wilt verrijken of gewoon op zoek bent naar authentieke accessoires om je 1/48 schaal projecten tot leven te brengen, de MiniArt Plastic Barrels & Cans set biedt je de juiste elementen. Laat je creativiteit de vrije loop en voeg realisme toe aan je modelbouwprojecten met deze indrukwekkende set van plastic vaten en blikken. Bestel vandaag nog en begin aan jouw nieuwe modelbouwavontuur!

    Tags: PLASTIC BARRELS & CANS -49010, 49010, Military 1/48