• Waiters -38052


    • Merk:Miniart
    • Productcode: 38052
    • Beschikbaar: Op voorraad

    • €15,99




    Handig om mee te bestellen

    MiniArt Waiters - 38052 Modelbouw Kit (Schaal 1/35)

    Stap in de wereld van fijne modelbouw met de MiniArt Waiters kit (modelnummer 38052) op schaal 1/35. Deze hoogwaardige kit stelt modelbouwers in staat om realistische miniaturen van obers en serveersters te creëren, ideaal voor het verrijken van diorama's, het toevoegen van karakter aan modelscènes, of het uitbreiden van jouw verzameling figuurmodellen.

    Belangrijkste kenmerken van de kit:

    1. Schaal 1/35: Deze kit is op schaal 1/35, wat betekent dat de miniaturen ongeveer 35 keer kleiner zijn dan hun werkelijke tegenhangers. Dit biedt gedetailleerde en realistische weergaven van de figuren.

    2. Meerdere Figuren: De kit bevat meerdere figuren van obers en serveersters in verschillende houdingen en poses, wat je de vrijheid geeft om diverse scènes te creëren.

    3. Fijn Gedetailleerd: De onderdelen zijn verfijnd en gedetailleerd om een hoog niveau van realisme en nauwkeurigheid te bereiken. Dit maakt het schilderen en verouderen van de figuren des te bevredigender.

    4. Hoogwaardige Kwaliteit: MiniArt staat bekend om zijn hoogwaardige modelbouwkits, en de Waiters kit is daar geen uitzondering op. De kit wordt geleverd met zorgvuldig vervaardigde onderdelen om aan de verwachtingen van ervaren modelbouwers te voldoen.

    De MiniArt Waiters kit is perfect voor het verfraaien van je modelbouwprojecten met authentieke figuren. Of je nu een historische scène wilt nabootsen, een diorama wilt creëren met een restaurantthema, of gewoon wilt genieten van het bouwen van gedetailleerde figuren, deze kit biedt eindeloze mogelijkheden. Laat je creativiteit de vrije loop en voeg karakter toe aan je modellen met deze prachtige set van obers en serveersters.

    Tags: Waiters -38052, 38052, Military 1/35