• Pz.Kpfw.IV Ausf. H Nibelungenwerk Late Prod. Sep-Oct 1943 -35346


    • Merk:Miniart
    • Productcode: 35346
    • Beschikbaar: Op voorraad

    • €61,99




    Handig om mee te bestellen

    MiniArt 1/35 Pz.Kpfw.IV Ausf. H Nibelungenwerk Late Prod. Sep-Oct 1943 - 35346 Modelbouw Kit

    MiniArt verwelkomt modelbouwers met trots bij de Pz.Kpfw.IV Ausf. H Nibelungenwerk Late Prod. Sep-Oct 1943 kit (modelnummer 35346) in schaal 1/35. Deze kit biedt de mogelijkheid om een gedetailleerd model te bouwen van de Panzerkampfwagen IV Ausf. H, geproduceerd in de Nibelungenwerk-fabriek in de late productieperiode van september tot oktober 1943 tijdens de Tweede Wereldoorlog.

    Belangrijkste kenmerken van de kit:

    1. Schaal 1/35: Deze kit is op schaal 1/35, wat betekent dat het model een gedetailleerde en nauwkeurige weergave is van de Panzer IV Ausf. H op deze schaal. Dit zorgt voor realisme en precisie.

    2. Late Productieversie: De kit vertegenwoordigt een late productieversie van de Panzer IV Ausf. H, die enkele wijzigingen en verbeteringen had ten opzichte van eerdere modellen. Het biedt modelbouwers de kans om dit specifieke historische voertuig na te bootsen.

    3. Uitgebreide Details: Deze kit wordt geleverd met uitgebreide details, waaronder nauwkeurige reproducties van het voertuigexterieur, interieur en accessoires, wat zorgt voor een hoog niveau van realisme.

    4. MiniArt Kwaliteit: MiniArt staat bekend om de kwaliteit van zijn modelbouwkits, en deze kit is geen uitzondering. Het bevat zorgvuldig vervaardigde onderdelen om aan de verwachtingen van ervaren modelbouwers te voldoen.

    Of je nu een ervaren modelbouwer bent die op zoek is naar een uitdagend project of een geschiedenisliefhebber die geïnteresseerd is in de Panzer IV Ausf. H uit de late productieperiode, deze kit biedt alles wat je nodig hebt. Bouw je eigen gedetailleerde replica van dit historische voertuig en voeg een stukje geschiedenis toe aan je modelcollectie. Bestel vandaag nog en begin aan jouw nieuwe modelbouwavontuur!

    Tags: Pz.Kpfw.IV Ausf. H Nibelungenwerk Late Prod. Sep-Oct 1943 -35346, 35346, Military 1/35