• IDF ACCESSORIES -AK35006


  • Merk:AK Models
  • Productcode: AK35006
  • Beschikbaar: Op voorraad

  • €14,99
  Handig om mee te bestellen

  AK Models IDF ACCESSOIRES - AK35006 schaal 1/35

  Breid je collectie uit met realistische details voor je Israëlische Defensie Strijdkrachten voertuigen en diorama's met de AK Models IDF ACCESSOIRES kit op schaal 1/35.

  Deze set biedt een uitgebreide selectie accessoires die perfect passen bij je Israëlische Defensie Strijdkrachten voertuigmodellen en diorama's. Hoewel we ons bij de ontwikkeling van deze kit hebben gericht op het tijdperk van de jaren 1970-1980, zijn veel van de items ook bruikbaar voor eerdere en latere periodes.

  In de doos vind je twee plastic sprues met zowel strikt militaire items zoals wapens (inclusief verschillende varianten van de beroemde UZI, een Galil-geweer en een FN-MAG machinegeweer), diverse radio's en voertuigantennemontages, jerrycans voor brandstof en water, rantsoenverpakkingen, voedselblikken en zakjes; evenals veelzijdige items zoals gereedschapskisten, borden, thermosflessen, schoppen, een pikhouweel, een krik, een emmer, een gasfornuis, een drinkkoeler, enz.

  De plastic onderdelen worden aangevuld met een decalvel met verschillende inscripties, stickers en logo's, gedrukt door het gerenommeerde Cartograf. Het laatste deel van de set is een hoogwaardig bedrukt vel met verschillende kaarten, kranten en tijdschriftcovers.

  Upgrade je modelbouwprojecten met authentieke details uit de AK Models IDF ACCESSOIRES kit op schaal 1/35. Bestel vandaag nog en verrijk je creaties met realisme en nauwkeurigheid!

  Tags: IDF ACCESSORIES -AK35006, AK35006, Military 1/35