• MIG-21PFM -AK148003


  • Merk:AK Models
  • Productcode: AK148003
  • Beschikbaar: Op voorraad

  • €49,99
  Handig om mee te bestellen

  AK Models MIG-21PFM - AK148003 schaal 1/48

  Altijd voorop in de wereld van modelbouw heeft AK iets gedaan waar geen enkel ander modelbedrijf ooit is geweest; we brengen een kit uit voor zowel verzamelaars als modelbouwers. Voor het eerst een verlaten vliegtuig! AK is trots om een Limited Edition uitgave van een verlaten Mig-21 aan te bieden. Deze kit is een frisse wind, een idee dat durft af te wijken van de rest. Het is een perfect model voor degenen die een Mig-21 willen bouwen en voor degenen die een stukje modelbouwgeschiedenis willen verzamelen.

  Deze modelbouwkit bevat: nauwkeurige instructies, fotogeëtste onderdelen, decals en harsdelen. Heb je altijd al een vermoeid vliegtuig willen namaken dat door afgebladderde verf, lekke banden en een algehele verweerde uitstraling een glorierijk verhaal vertelt? Deze kit maakt dat mogelijk. Je kunt een versie maken met lekke banden, extreem verweerde en verkleurde decals. Of kies, als dat meer naar jouw smaak is, voor een meer klassieke versie en bouw een aantrekkelijke Russische of Duitse Mig-21 in zijn gloriedagen.

  Deze hoogwaardige, niet-gemonteerde modelbouwkit is ontworpen voor modelbouwers van 14 jaar en ouder. Het bevat plastic onderdelen, fotogeëtste onderdelen en decals. Lijm, gereedschap en verf zijn vereist om het model te voltooien (niet inbegrepen). De beeldhandleiding geeft nauwkeurige montage-instructies voor een gedetailleerde weergave van de verlaten Mig-21.

  Tags: MIG-21PFM -AK148003, AK148003, Vliegtuigen 1/48