• CRAWLER PARK STARTER KIT CARPET CIRCUIT RC 1/24


  Crawler Park Starter Kit Carpet Circuit RC 1/24 - Het Ultieme Binnenshuis RC Plezier

  Als fervente RC-liefhebber weet ik dat de magie begint met het ontdekken van een geweldige nieuwe RC-auto, in dit geval een Kyosho Crawler Mini Z voor mijn neefje. Het plezier begint met het creëren van uitdagende obstakels met boeken, handdoeken, en alles wat voor handen is om te zien wat de auto aankan. Maar toen ontstond het idee om een echt circuit te creëren voor binnenshuis racen, en dat bracht me bij de Crawler Park Starter Kit Carpet Circuit RC 1/24, die ik vond bij een van mijn favoriete leveranciers.

  Deze Carpet Circuit is echt een gamechanger als het gaat om binnen RC rijden. Met afmetingen van 100 x 200 cm en vier meegeleverde obstakels, is het de perfecte toevoeging om het rijplezier naar een hoger niveau te tillen. Wat deze obstakels echt bijzonder maakt, is dat ze perfect laser gesneden zijn en eenvoudig in elkaar te zetten zijn, zodat je snel aan de slag kunt.

  De Carpet Circuit is ontworpen voor 1/24 crawlers, maar voor de Mini Z-rijders is er ook een oplossing. Ik heb persoonlijk een extra Stage 1 obstakel besteld om het hoogteverschil te overbruggen en ervoor te zorgen dat alle modules op dezelfde hoogte zijn.

  Of je nu een doorgewinterde RC-enthousiasteling bent of net begint met deze spannende hobby, de Crawler Park Starter Kit Carpet Circuit RC 1/24 biedt urenlang plezier en uitdaging. Het is een geweldige manier om je vaardigheden te verbeteren, obstakels te overwinnen en je eigen indoor RC-racebaan te creëren.

  Dus waar wacht je nog op? Bezoek Verspaget Modelbouw en ontdek de opwinding van het Carpet Circuit voor jezelf. Het is tijd om je RC-avonturen naar een hoger niveau te tillen! ????????????️ CrawlerPark | TWD KIT0002 - CRAWLER PARK STARTER KIT CARPET CIRCUIT RC CRAWLER PARK 1/24 (verspaget.nl)