• Ontdek elke week spannende nieuwigheden bij Verspaget Modelbouw!

  Ontdek elke week spannende nieuwigheden bij Verspaget Modelbouw!

  Bij Verspaget Modelbouw houden we de opwinding gaande door elke week een schat aan nieuwe producten te ontvangen. Of je nu een liefhebber bent van historische houtbouwschepen, gepassioneerd bent over radiografisch bestuurbare auto's, of gefascineerd door kunststof bouwdozen voor radiografisch bestuurbare vliegtuigen, we hebben voor elk wat wils.

  Historische Houtbouwschepen: Stap terug in de tijd en breng oude zeil- en stoomschepen tot leven met onze historische houtbouwschepen. Deze kits bieden niet alleen een boeiende bouwervaring, maar ook een prachtige weergave van maritieme geschiedenis.

  Radiografisch Bestuurbare Auto's: Ga op avontuur met onze radiografisch bestuurbare auto's. Of je nu de voorkeur geeft aan snel racen op de baan of off-road terrein trotseren, we hebben een scala aan modellen om uit te kiezen.

  Kunststof Bouwdozen voor Radiografisch Bestuurbare Vliegtuigen: Stijg op met onze radiografisch bestuurbare vliegtuigen. Deze kunststof bouwdozen bieden niet alleen indrukwekkende vliegprestaties, maar stellen je ook in staat om je vliegtuig naar eigen smaak te schilderen en aan te passen.

  Bij Verspaget Modelbouw zijn we toegewijd aan het bieden van de nieuwste en meest opwindende modellen en kits aan onze klanten. Of je nu een ervaren modelbouwer bent of net begint, ons uitgebreide assortiment heeft voor elk niveau iets te bieden.

  Mis nooit meer een nieuwe release! Blijf op de hoogte van onze wekelijkse aanvullingen en blijf je passie voor modelbouw voeden. Bekijk regelmatig onze website om te zien wat er nieuw is bij Verspaget Modelbouw en start je volgende project met onze spannende producten. De wereld van modelbouw wacht op jou! ????????️✈️