• BBX 2WD Buggy BB-01 Chassis -58719


    • Merk:Tamiya
    • Productcode: 58719
    • Beschikbaar: Op voorraad

    • €339,00




    Handig om mee te bestellen

    Tamiya BBX 2WD Buggy BB-01 Chassis - 58719

    Ben je op zoek naar ultieme RC-buggy-actie? De Tamiya BBX 2WD Buggy met het BB-01 chassis is jouw ticket voor adrenaline en opwinding op de baan. Deze high-performance elektrische buggy is ontworpen om indruk te maken en levert topprestaties.

    Kenmerken:

    1. 2WD Aandrijving: De BBX-01 is voorzien van een krachtige 2WD-aandrijflijn, waardoor je kunt genieten van een uitdagende en opwindende rijervaring.

    2. Schaalbaar Design: Het opvallende ontwerp van deze buggy is niet alleen functioneel, maar ook aantrekkelijk. De schaalbare carrosserie ziet er geweldig uit op de baan.

    3. Hoogwaardige Materialen: Tamiya staat bekend om zijn kwaliteit, en deze buggy is daarop geen uitzondering. Hoogwaardige materialen zorgen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

    4. Aanpasbaar: Personaliseer je buggy met een scala aan optionele upgrades en accessoires om de prestaties te verbeteren en je eigen stijl toe te voegen.

    5. Elektrische Aandrijving: Dankzij de elektrische aandrijving is deze buggy milieuvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken, perfect voor zowel beginners als ervaren rijders.

    6. Spannende Wedstrijden: Daag je vrienden uit voor spannende races op de baan. De BBX-01 is gebouwd om te presteren en zal zeker indruk maken.

    Met de Tamiya BBX 2WD Buggy BB-01 Chassis - 58719 ben je klaar voor avontuurlijke RC-races. Ervaar snelheid, controle en opwinding terwijl je deze krachtige buggy bestuurt. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde RC-coureur, deze buggy zal je niet teleurstellen.

    Grijp het stuur, voel de adrenaline en race naar de overwinning met de Tamiya BBX 2WD Buggy!


    Vergelijkbare producten