• 40 Foot Container Semi Trailer MAERKS -56326


    • Merk:Tamiya
    • Productcode: 56326
    • Beschikbaar: Op voorraad

    • €519,00




    40 Foot Container Semi Trailer Schaal 1/14 van Tamiya

    Duik in de wereld van schaalmodellen met de indrukwekkende 40 Foot Container Semi Trailer van Tamiya. Deze nauwkeurig vervaardigde semi-trailer biedt liefhebbers van radiografische voertuigen een kans om de logistieke wereld op schaal te ervaren. Met een scala aan realistische details en kenmerken, is dit een must-have voor elke RC-truckenthousiasteling.

    Belangrijkste Kenmerken:

    Aluminium Opbouw en Panelen: De container heeft een hoogwaardige aluminium opbouw en panelen, waardoor hij niet alleen duurzaam is maar er ook indrukwekkend uitziet.

    Aluminium Ladderchassis: Het robuuste aluminium ladderchassis biedt stabiliteit en duurzaamheid, zelfs tijdens de meest veeleisende ritten.

    Dubbele Starre Assen met Bladveren: De dubbele starre assen met bladveren zorgen voor een uitstekende wegligging en stabiliteit, zelfs wanneer de trailer zwaar beladen is.

    Intrekbare Poten: De trailer is uitgerust met handmatig intrekbare poten voor gemakkelijk laden en lossen.

    Inclusief Twee Anti-Rol Wielblokken: De meegeleverde anti-rol wielblokken zorgen ervoor dat de trailer veilig en stabiel staat wanneer hij niet aan een truck is gekoppeld.

    Specificaties:

    Lengte: 917 mm

    Breedte: 188 mm

    Of je nu je eigen transportbedrijf wilt runnen in miniatuurvorm, realistische logistieke scenario's wilt simuleren, of gewoon op zoek bent naar een geweldige aanvulling op je verzameling radiografische voertuigen, de 40 Foot Container Semi Trailer van Tamiya biedt eindeloze mogelijkheden voor plezier en creativiteit.

    Bestel vandaag nog en breng de wereld van transport en logistiek tot leven op schaal 1/14 met deze prachtige semi-trailer. Neem contact met ons op voor meer informatie of om je bestelling te plaatsen.