Propel - STAR WARS X-WING STAR FIGHTER BATTLING QUAD -SW-1977-CX

€69,99
  • Merk: Propel
  • Model: SW-1977-CX
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving

STAR WARS  X-WING STAR FIGHTER BATTLING QUAD -SW-1977-CX

Zoals de naam van het product al doet vermoeden is de T-65 X Wing Star Fighter een Star Wars gevechtsdrone. Daag je vrienden uit voor het ultieme Star Wars gevecht. Schiet het toestel van je vrienden neer, terwijl jij hun lasers ontwijkt. Gebruik hiervoor de barrelroll functie van de afstandsbediening om de winnaar te worden. Je afstandsbediening houdt ook het aantal levens van het toestel bij. Als je T-65 X Wing Star Fighter wordt geraakt door een laser, zal het toestel lichtelijk schudden in de lucht en de afstandsbediening gaat trillen. Wanneer je drie keer geraakt bent, zal je toestel in een spiraal “neerstorten”. De T-65 X Wing Star Fighter zal zichzelf veilig naar de grond brengen.

Auto Take-Off en Auto-land
De afstandsbediening is voorzien van een knop waarmee je T-65 X Wing Star Fighter automatisch zal opstijgen en weer zal landen. Waneer het opstijgt, zal het op één plek in de lucht blijven stilhangen. De T-65 X Wing Star Fighter is dan klaar voor het gevecht.

Propeller Guards
De Star Wars Battling Quadcopter T-65 X Wing Star Fighter komt ook met propeller guards. De propeller guard is makkelijk op het toestel te klikken, en beschermt naast de de propellers, ook alle spullen in je huis. Hierdoor kan je eerst veilig oefenen en wennen aan de T-65 X Wing Star Fighter.