• Nieuw bij Verspaget Modelbouw:

  Nieuw bij Verspaget Modelbouw: Krick La Suisse Stoomboot Met Radarwiel 1:72 en Een Breed Assortiment Plastic Bouwdozen van Hobby Boss, I Love Kit, Airfix en Dragon!

  Bij Verspaget Modelbouw zijn we altijd op zoek naar nieuwe en opwindende toevoegingen aan ons assortiment, en we zijn verheugd om enkele opwindende nieuwe producten te introduceren die de harten van modelbouwliefhebbers sneller zullen laten kloppen.

  Als je een passie hebt voor maritieme geschiedenis en de pracht van stoomschepen, dan is de Krick La Suisse Stoomboot met Radarwiel op schaal 1:72 een absolute must-have. Deze historische raderstoomboot, gebouwd in 1910, is een eerbetoon aan de Belle Epoque-stoomvaart op het Meer van Genève. Met deze bouwset kun je een gedetailleerd en indrukwekkend model van de La Suisse zelf maken. Het is een kans om een stukje Zwitserse maritieme geschiedenis naar je eigen werkbank te brengen. Krick | 24581 - La Suisse stoomboot met radarwiel 1:72 Houten scheepsmodel -24581 (verspaget.nl)

  Plastic Bouwdozen van Hobby Boss, I Love Kit, Airfix en Dragon

  Maar dat is niet alles! Bij Verspaget Modelbouw hebben we ons assortiment uitgebreid met een breed scala aan plastic bouwdozen van gerenommeerde merken zoals Hobby Boss, I Love Kit, Airfix en Dragon. Of je nu geïnteresseerd bent in militaire voertuigen, vliegtuigen, schepen of figuren, we hebben de perfecte bouwdoos voor jou. Deze bouwdozen bieden ongelooflijke details en precisie, waardoor ze ideaal zijn voor zowel beginnende als ervaren modelbouwers. Dragon Bouwdozen (verspaget.nl) Airfix | Bouwpakketten | Bouwdozen (verspaget.nl) I Love Kit | Merit | Bouwdozen (verspaget.nl) Hobby Boss Bouwdozen (verspaget.nl)

  Ontdek Ons Nieuwe Assortiment!

  Wil je meer weten over onze nieuwe producten, of ben je op zoek naar iets specifieks? Neem een kijkje op onze website www.verspaget.nl en ontdek het volledige assortiment. Of neem telefonisch contact (0402511076) met en ons deskundige team je graag helpt bij het vinden van de perfecte modelbouwuitdaging.

  Bij Verspaget Modelbouw delen we jouw passie voor modelbouw, en we kijken ernaar uit om je te helpen bij je volgende project. Laat je inspireren en bouw je dromen met Verspaget Modelbouw!