• MAULE ARTF 1500 mm w/FLOAT & REFLEX V2-FMS114PF-refV2


  • €419,00
  Ontdek de FMS MAULE ARTF 1500 mm met FLOAT & REFLEX V2

  Welkom bij Verspaget Modelbouw, uw bron voor hoogwaardige RC-vliegtuigen en accessoires. We zijn verheugd om het FMS MAULE ARTF 1500 mm met FLOAT & REFLEX V2 aan te bieden, een opwindend elektro-aangedreven schaalvliegtuig van FMS dat garant staat voor urenlang plezier in de lucht.

  Kenmerken en Specificaties

  Dit prachtige modelvliegtuig wordt geleverd met een indrukwekkende lijst van functies en specificaties:

  • Spanwijdte: Met een spanwijdte van 1500 mm biedt de MAULE ARTF 1500 mm uitstekende stabiliteit en wendbaarheid in de lucht.

  • Lengte: Met een lengte van 1100 mm heeft dit vliegtuig een realistische en aantrekkelijke schaalverhouding.

  • Gewicht: Het gewicht van slechts 1870 gram zorgt voor een soepele en responsieve vlucht.

  • Materiaal: Zowel de vleugels als de romp zijn gemaakt van duurzaam foam, wat zorgt voor een lichtgewicht constructie en uitstekende aerodynamica.

  • Ingebouwde Componenten: De MAULE ARTF 1500 mm wordt geleverd met ingebouwde servo's, een krachtige borstelloze elektromotor en een betrouwbare snelheidsregelaar, zodat u meteen kunt beginnen met vliegen.

  • Compatibele Lipo Accu: Dit vliegtuig is geschikt voor een LiPo-accu met 11,1 volt en een capaciteit van 2200 mAh tot 3200 mAh, waardoor u langere vliegtijden kunt genieten.

  Vlieg met Vertrouwen

  Of u nu een ervaren piloot bent of net begint met RC-vliegen, de FMS MAULE ARTF 1500 mm is ontworpen voor een soepele en stabiele vlucht. De FLOAT & REFLEX V2-functie voegt een extra laag van plezier en controle toe aan uw vliegervaring.

  Bestel Nu

  Mis deze kans niet om de FMS MAULE ARTF 1500 mm met FLOAT & REFLEX V2 aan uw collectie toe te voegen. Bestel vandaag nog bij Verspaget Modelbouw en begin binnenkort met vliegen. Wij bieden hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring heeft.

  Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen uw RC-vliegavontuur naar nieuwe hoogten te brengen.


  FMS114PF-REFV2


  FMS114PF-REFV2
  FMS114PF-REFV2
  FMS114PF-REFV2
  FMS114PF-REFV2
  FMS114PF-REFV2


  Reflex