• Hotshot II Blockhead Motor & gespoten Bodyset -58710


    • Merk:Tamiya
    • Productcode: 58710
    • Beschikbaar: Op voorraad

    • €259,00




    "Ontdek de Tamiya Hotshot II Blockhead Motor & Gespoten Bodyset (58710) - Een Krachtige 4WD Buggy Auto in 1/10 Schaal bij Verspaget Modelbouw"

    Beschrijving: Bij Verspaget Modelbouw hebben we het genoegen om de Tamiya Hotshot II Blockhead Motor & Gespoten Bodyset (58710) aan te bieden, een indrukwekkende 4WD buggy auto in 1/10 schaal van Tamiya. Deze kit wordt geleverd met een elektronische snelheidsregelaar, prachtig op kleur gespoten Lexaan body parts en beschikt over een onafhankelijk geveerde wielophanging, aangedreven door een krachtige RS 540 motor.

    Krachtige 4WD Buggy: De Tamiya Hotshot II is ontworpen voor prestaties en plezier op en naast het parcours. Met zijn 4WD-aandrijving en onafhankelijk geveerde wielophanging biedt deze buggy indrukwekkende grip en wendbaarheid, waardoor je gemakkelijk off-road avonturen kunt beleven.

    Elektronische Snelheidsregelaar: De meegeleverde elektronische snelheidsregelaar zorgt voor een soepele en nauwkeurige controle over de snelheid van je Hotshot II. Dit maakt het gemakkelijk om de snelheid aan te passen aan je rijstijl en het terrein waarop je rijdt.

    Gespoten Lexaan Body Parts: De op kleur gespoten Lexaan body parts zien er niet alleen fantastisch uit, maar bieden ook duurzaamheid en bescherming voor je buggy. Het voegt een uniek visueel element toe aan je model en geeft het een professionele uitstraling.

    De Tamiya Hotshot II Blockhead Motor & Gespoten Bodyset is ideaal voor modelbouwers en liefhebbers die op zoek zijn naar een opwindende bouwervaring en spannende rijprestaties. Met zijn indrukwekkende kenmerken en inbegrepen uitrusting is deze kit een uitstekende keuze voor zowel beginners als ervaren hobbyisten. Bestel vandaag nog bij Verspaget Modelbouw en ga op avontuur met deze fantastische 4WD buggy!