ARRMA - Nero Big Rock 6S BLX EDC Diff 1:8 brushless electro monster truck 4WD -AR106017

€859,00 €773,10
  • Merk: ARRMA
  • Model: AR106017
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving

ARRMA Nero Big Rock 6S BLX EDC Diff 1:8 brushless electro monster truck 4WD -AR106017 brushless electro monster truck 4WD Op zoek naar een monstertruckervaring die u nooit eerder heeft gemaakt? Met bijna 100 kilometer per uur de meest ruige terreinen verkennen? Die droom wordt nu werkelijk met de Arrma Nero 6s Monster Truck. Dit krachtige racebeest heeft geen enkele moeite met de meest uitdagende terreinen en combineert topprestaties met een schitterend uiterlijk. Met deze monstertruck steelt u probleemloos de show en blaast u eventuele raceconcurrentie gemakkelijk omver.

Geblokkeerde sperdifferentieel
Deze variant van de Arrma Nero Big Rock 6s Monster Truck beschikt over een geblokkeerd sperdifferentieel. Het voordeel hiervan is dat de wielen dezelfde snelheid hebben, waardoor de kans op slippartijen een stuk kleiner is. daarnaast bent u er op deze manier zeker van dat het volle vermogen wordt geleverd en dat niet één van de wielen ‘niet mee doet’.

Waterproof elektronica
Zodra het begint te regenen, sneeuwen of wanneer u over een modderig pad moet rijden, is voor veel RC-voertuigen het eindstation bereikt. Simpelweg omdat de elektronica niet is bestand tegen water. De Arrma Nero 6s Monster Truck heeft hier geen last van. Deze robuuste terreinwagen is voorzien wat een waterproof behuizing voor de belangrijkste elektronica. Zo zijn onder andere de Electronics Speed Control en de ADS-15M servo voorzien van een waterproof case. Voortaan hoeft u dus niet te stoppen met racen bij natte omstandigheden, maar kunt u gewoon door blijven racen met uw monstertruck.

Uitstekend radiosysteem
Met een topsnelheid van bijna 100 kilometer per uur is het ontzettend belangrijk dat de besturing feilloos werkt. Gelukkig is dat het geval bij de Arrma Nero 6s Monster Truck dankzij het Taxtic 2,4 GHz SLT radiosysteem. De besturing is erg eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening. Daarnaast is de ontvanger op de monstertruck voorzien van een stevige behuizing. Deze behuizing zorgt ervoor dat weersinvloeden geen impact hebben en dat u ook onder moeilijke omstandigheden probleemloos de RC-monstertruck kunt blijven besturen.

Krachtige motor
De topsnelheid haalt de Nero 6s dankzij de krachtige 2000 kV 4-polige ongeborstelde motor. Deze motor werkt uitstekend samen met de Arrma BLX 180 Electronic Speed Control. De hoge snelheid is natuurlijk geweldig voor de snelheidsduivels, maar wanneer u beginnend bestuurder bent is het aan te raden om eerst op lager vermogen het voertuig te leren kennen. Dit voorkomt ongelukken en geeft u de kans om te wennen aan de bewegingen van de Arrma Nero Big Rock 6s.

Grote schokdempers
De Armma Nero Big Rock 6s is ontworpen voor de meest ruige terreinen, bijvoorbeeld stenen of rotsen. Daarom is de monstertruck voorzien van grote 16 mm lange Big Bore schokdempers. Deze schokdempers zijn speciaal ontwikkeld om de grootst mogelijke klappen op te kunnen vangen. Alles met als doel om ook op hoge snelheid door ruige terreinen te scheuren. Om slijtage te voorkomen zijn de schokdempers gemaakt van krachtig materiaal dat nauwelijks slijt.

Modulair design
Ideaal aan deze monstertruck is het modulaire design van de TVP chassis. De chassis is gemaakt van composiet en aluminium en dankzij het bijzondere ontwerp is het gemakkelijk om alle onderdelen van deze monstertruck te bereiken. Het uitvoeren van eventueel onderhoud aan de verschillend Arrma Nero Big Rock 6s componenten is daardoor geen enkel probleem.

Voorbereid op LED lampen
Overdag scheuren met uw RC-voertuig is leuk, ’s nachts wordt het nog veel leuker. Maar dan is goede verlichting wel een vereiste om te zien waar u heen rijdt. De Arrma Nero 6s Monster Truck is voorbereid op het installeren van LED-verlichting. Het unieke aan LED-verlichting is dat u zelf de kleur kunt kiezen en daarmee uw Nero 6s volledig kunt personaliseren.

Banden met uitstekende grip
Op hoge snelheid scheuren door ruig terrein scheuren klinkt natuurlijk geweldig, maar dit is alleen mogelijk wanneer de grip van de terreinwagen uitstekend is. De Armma Nero 6s Monster Truck is om die reden voorzien van speciale voorbewerkte dBoots banden die voor die grip moeten zorgen. Met deze banden kunt u op topsnelheid door de bocht, zonder dat de auto wegslipt. De banden zijn gemonteerd op stevige wielen met meerdere spaken zodat klappen nog beter opgevangen kunnen worden.

Prachtig design
Prestaties combineren met design, dat is iets waar Arrma veel waarde aan hecht. De prestaties van de Nero 6s Monster Truck spreken voor zich, maar ook het design mag gezien worden. De body is schitterend afgewerkt met een mooi design, waardoor er automatisch angst wordt ingeboezemd bij uw racetegenstanders. In combinatie met de spectaculaire prestaties van de Arrma Nero 6s blaast u alle concurrentie omver.

Vergrendelbare batterij tray
Zodra de batterij van uw monstertruck leeg is, wilt u deze zo snel mogelijk weer opladen en verder scheuren. Dan is het erg vervelend als de batterij moeilijk te bereiken is. Bij de Arrma Nero 6s Monster Truck is dit niet het geval. De speciale vergrendelbare batterij tray maakt het verwijderen van de batterij een fluitje van een cent. De batterij tray biedt ruimte aan 2 batterijen, waarbij u kunt kiezen uit LiPo of NiMH. Zijn de batterijen geplaatst? Vergrendel dan de batterij tray zodat ze de batterijen er niet uit vallen tijdens het racen. En dat allemaal zonder gereedschap.